Monday, February 25, 2013

VERY GOOD DEAL


Wahhh lamanya saya tak update blog ni kan!
Bz bz bzzzz yang teramat sejak2 berpindah rumah baru ni..huhu
Diam2 tak bermaksud saya stop penjualan 'susu kurus' ni tau..alwayz in stock ok! Tak mungkin lah saya stop sebab masih ramai yang asyik cal dan sms mencari2 produk terbaik ni.

Sempena baru nak aktifkan semula saya nak buat tawaran HEBATTTT kat anda semua ok. Tapi tawaran ni hanya untuk 50 orang yang paling pantas je tau..Orang ke 51 akan dapat harga biasa lah..hehe..so kena cepat-cepat rebut peluang ni..

SIAPA NAK KURUS ANGKAT TANGAN!!! LETAKKAN JEJARI COMEL ANDA KE ATAS KEYBOARD DAN KLIK LINK INI SEKARANG 
DAN TAIP 'PM ME'

ATAU

SMS/ WHATSAPP / LINE
019-2168162

Jom jom jom kurus dan sihat sekarang!!


No comments:

Post a Comment